Αγαπητή kat26249, δεν έκρινα την χρησιμότητα του forum αλλά,όπως αναφέρεις και εσύ η ίδια, εξέφρασα την δυσαρέσκεια μου για αυτό. Αυτό δεν υποβαθμίζει την χρησιμότητα του όμως, αφού ο λόγος που δημιουργήθηκε ήταν για να ενημερωνόμαστε άμεσα χωρίς κόπο. Οι εκπρόσωποι συνδέονται άρικτα με το forum ,αφού είναι αυτοί που έχουν υποχρέωση να γνωρίζουν και να ενημερώνουν, άρα και με την ύπαρξη αυτού. Η δεύτερη δημοσίευση μου έγινε ακριβώς γιατί η πρώτη με διέψευσε. Ανέφερες πως δε βρίσκεις το λόγο δυσαρέσκειας μου. Για μένα είναι ολοφάνερη, αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει άλλα μάτια και άλλα γνωρίσματα. Όπως κατάλαβες δεν με δυσαρέστησε σε τέτοιο βαθμό η σελίδα όσο οι άνθρωποι και δυστυχώς κάθε μέρα βλέπω κάθε πλευρά του θέματος, η μια χειρότερη από την άλλη. Το θέμα είχε ξεφύγει από τα πλαίσια του forum ήδη απο την τρίτη γραμμή όμως αν κ κάτι μικρό και αυτό έχει το ρόλο του σε οτιδήποτε. Ναι θα ακούμε πολλά δεν αντιλέγω αλλά υπάρχει και η φθορά,ειδικά αν μόνο σε κατακρίνουν η ζυγαριά θα σπάσει κάποια στιγμή από το βάρος. Ξέρεις, όταν έχεις μια απώλεια περνάς από 5 φάσεις αντίδρασης στο θρήνο: 1. άρνηση και απομόνωση, 2. θυμός, 3. διαπραγμάτευση, 4. κατάθλιψη και 5. αποδοχή. Είναι μεγάλος ο δρόμος για να τρέξεις ως το τέλος.